SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
FÖRENINGEN

Nacka Gymnastikförening bildades 1947. Föreningen bedriver truppgymnastik och har barn-, träning- och tävlingsgrupper. I truppgymnastik tränar man matta, hopp och fristående.

 

Våra yngsta grupper ingår de första 2 åren i vad vi kallar Bassektionen, under dessa år tränar vi på gymnastikens grunder och förbereder för truppgymnastikens 3 grenar.  (Trampett, tumbling och fristående)

 

Förutom bassektionen består föreningen av tränings och tävlingssektion. Från 3e träningsåret ingår man i träningssektionen och våra grupper tränar då i genomsnitt 2 ggr per vecka (ett redskapstillfälle och ett friståendetillfälle). 

 

Från året man fyller ca 10 år är ambitionen att gymnasten går från Miniorgrupp till F-grupp (för flickgrupperna). 

 

Vi är en ideell förening med ca 1100 medlemmar indelade i olika grupper efter ålder och kunskap. Vi har aktiva från 5 år och upp i vuxen ålder. Vi tränar i Sickla Gymnastikhall, nya Myrsjöhallen, Jensens skolas gymnastikhall, Boogård sporthall  och Björknäs Sporthall.

 

När man anmäler sig som hjälpledare till vår förening jobbar man i första hand ideellt. Detta innebär att man inte får någon ersättning eller att man får sitt barns terminsavgift reducerad. Lagledare får en mindre ersättning. Väljer man att utbilda sig så får man ersättning från den månaden man går utbildningen oavsett om man är lagledare eller hjälpledare. (gäller gymnastikförbundets utbildningar)

 

Anmäler man sig som ledare har barnet förtur in.

 

OBS! Som ledare betalar man alltid full terminsavgift för sitt barn.

 

För våra ungdomsledare gäller en helt annan ersättningspolicy. Ta kontakt med kansli@nackagf.se om du vill veta mer.

 

 
VÅRA HALLAR

Sickla Gymnastikhall

Sickla gymnastikhall invigdes våren 2011 och är byggd som en träningshall för truppgymnastik. 
I hallen finns två höj- och sänkbara MD-gropar samt en fast grop och två trampoliner. 
Ett tumblinggolv hissas ner från taket och underlättar för gymnaster och ledare att bedriva en bra träning. Ytterligare ett tumblinggolv kan byggas upp i hallen. Tider i Sickla fördelas enligt parametrarna behov och ålder. Exempel: Ju svårare volter desto större behov av gropar, och från klass 6 tävlar man mer uteslutande på tumblinggolv.

Adress: Sickla Gymnastikhall, Gillevägen 5-7, Nacka.

På Eniro hittar du en karta till Sickla gymnastikhall. Hallen ligger intill Sickla skola

Adress:

http://kartor.eniro.se/m/9W4cR 

 

Nya Myrsjö Sporthall
I Nya Myrsjö Spothall håller våra träningsgrupper till på helgerna. Under kvällstid veckodagar tränar våra tävlingsgrupper i hallen (redskap såväl som friståendeträning)

Adress: Mensätravägen 42, 131 31 Saltjsö-Boo

 

Boo Gård Sporthall

Här tränar våra yngsta grupper på södagarna. 

Adress:

https://www.google.se/maps/place/Boo+G%C3%A5rd+Sporthall/data=!4m7!3m6!1s0x465f81725b29720f:0xa695a708a7a48bad!8m2!3d59.3098852!4d18.2853373!16s%2Fg%2F11t4f269qw!19sChIJD3IpW3KBX0YRrYukpwinlaY?authuser=0&hl=sv&rclk=1

 

Björknäs Sporthall

I Björknäs Sporthall håller våra träningsgrupper till på helgerna. Här tränar vi även fristående. 

Adress:

https://goo.gl/maps/VJH34kdjeyQXDiua8

 

Jensen Gymnastiksal (Sickla)

Här tränar vi  på måndagar, onsdagar, torsdagar, lördagar och söndagar.

Adress:

https://goo.gl/maps/vmQYu3n3NdKnXvCf8

 

 

Myrsjö Danssal

Adress: Mensätravägen 42, 131 31 Saltjsjö-Boo

 
Föreningskläder