SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Föreningen

Nacka Gymnastikförening bildades 1947. Föreningen bedriver truppgymnastik och har barn-, träning- och tävlingsgrupper. I truppgymnastik tränar man matta, hopp och fristående.

 

Våra yngsta grupper ingår de första 2 åren i vad vi kallar Bassektionen, under dessa år tränar vi på gymnastikens grunder och förbereder för truppgymnastikens 3 grenar. 

 

Förutom bassektionen består föreningen av tränings och tävlingssektion. Från 3e träningsåret ingår man i träningssektionen och våra grupper tränar då i genomsnitt 2 ggr per vecka (ett redskapstillfälle och ett friståendetillfälle). 

 

Från året man fyller 10 år är ambitionen att gymnasten går från Miniorgrupp till F-grupp (för flickgrupperna). 

 

Vi är en ideell förening med ca 1100 medlemmar indelade i olika grupper efter ålder och kunskap. Vi har aktiva från 5 år och upp i vuxen ålder. Vi tränar i Sickla Gymnastikhall, nya Myrsjöhallen, Jensens skolas gymnastikhall och Björknäs Sporthall.

 
 
Föreningskläder