SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Årsmöte torsdag 21 mars 2024 kl 18:30
2024-02-25 20:16

Den 21 mars är ni medlemmar* hjärtligt välkomna till Nacka GF:s årsmöte 2024. Mötet hålls i Ringparkstugan (Ringparken) i Saltsjö-Duvnäs kl 18.30.

 

Motioner: Om ni har ideér/förslag eller om det är något ni vill att vi ska behandla under mötet måste dessa komma in till oss genom en sk motion. Vi ber vi er att skicka in era motioner senast den 7 mars (dvs två veckor innan årsmötet). Det går bra att skicka in motioner via mail till kansli@nackagf.se. Om ni till exempel har ett förändringsförslag så beskriver ni först nuläget och sedan ert förslag.

 

Styrelsen kommer att lägga fram ett förslag om modernisering av förenings stadgar i och med att Riksidrottsförbundet och även Gymnastikförbundet har uppdaterat sina stadgar såväl som stadgemallar.

 

Material inför årsmötet, dvs verksamhetsberättelse, årsredovisning, revisorsberättelse, verksamhetsplan med budget, förslag till styrelse samt inkomna motioner med styrelsens yttranden kommer finnas tillgängliga på vår hemsida (nackagf.se) den 14 mars, en vecka innan årsmötet.

 

Vill du engagera dig? Vi söker personer till nästa års valberedning samt 1-2 suppleanter till styrelsen. Kontakta kansli@nackagf.se.

 

Om du vill veta mer vad det innebär att sitta med i styrelsen är du välkommen att kontakta ordförande terese@nackagf.se eller sekreterare evalotta.allegri@hotmail.com

Väl mött!

Styrelsen / Nacka GF

*den som betalat medlemsavgiften för 2024 har rösträtt på årsmötet

 

Föredragningslista Årsmöte 21 mars 2024:

 1. Fastställande av röstlängd för mötet.
 2. Fråga om mötet har utlysts på rätt sätt och inom rätt tid.
 3. Val av ordförande och sekreterare för mötet.
 4. Val av protokolljusterare och rösträknare.
 5. Fastställande av föredragningslista.
 6. Styrelsens verksamhetsberättelse för det senaste verksamhetsåret, och styrelsens årsredovisning (balans- och resultaträkning) för räkenskapsåret 2023.
 7. Revisorernas berättelse över styrelsens förvaltning under verksamhets/räkenskapsåret 2023.
 8. Fråga om ansvarsfrihet för styrelsen för 2023.
 9. Fastställande av medlemsavgift.
 10. Fastställande av verksamhetsplan och budget för 2024 (inklusive beslut om styrelsearvode).
 11. Förslag till nya stadgar för Nacka GF (för beslut om nya stadgar krävs 2/3 majoritet vid stämman)
 1. Behandling av styrelsens förslag och inkomna motioner.
 2. Fastställande av antal ledamöter i styrelsen för kommande verksamhetsår;
 3. Val av
 4. a) föreningens ordförande for en tid av ett år; b) halva antalet ledamöter i styrelsen for en tid av två år; c) suppleanter i styrelsen för dem fastställd turordning for en tid av ett år; d) en revisor jämte suppleant för en tid av ett år, e) tre ledamöter i valberedningen för en tid av ett år, av vilka en skall utses till ordförande, f) beslut om val av ombud till möten där föreningen har rätt att representera med ombud.
 5. Övriga frågor.

(beslut i fråga av större ekonomisk betydelse för föreningen eller medlemmarna kan inte fattas om den inte finns med i kallelsen till mötet).

LYCKAD TÄVLINGSHELG PÅ RIKSTVÅAN
2023-05-09 14:03

I helgen gick rikstvåan dam 13-16 och rikstvåan herr. Nacka hade lag på både dam och herr. Herrtruppen presterade otroligt bra och vann rikstvåan herr! Även ungdomstruppen 1 gjorde en riktigt fin tävling och tog sig till final där de hamnade på en fin 8e plats. 

Stort grattis till båda lagen!

Domarinformation kring licenser; uppdaterat bedömningsrelgemente Nat. BR våren 2023
2022-12-19 16:08

Till dig som är regionsdomare steg 2

 

Hej! I och med uppdatering av nationellt bedömningsreglemente innebär det att du som är regionsdomare på steg 2 behöver uppdatera din licens för att fortsatt kunna döma. Uppdateringstillfället är 3 timmar långt och du behöver också få godkänt på ett teoriprov. Ingen uppdatering krävs för steg 1. Det är även av vikt att din förening känner till denna information.

 

I bifogad PDF hittar du datum för digitala uppdateringstillfällen:

Bokade halltider innan jul och efter nyår
2022-12-14 11:25

Sickla
Vi har våra ordinarie tider fram till och med 21 december
Från och med lördag 7 januari har vi våra vanliga träningstider

Myrsjö:
Vi har våra ordinarie tider fram till och med söndag 18 december
Från och med måndag 9 januari har vi våra vanliga träningstider

Myrsjö Danslokal
Vi har våra ordinarie tider fram till och med söndag 18 december
Från och med tisdag 10 januari har vi våra ordinarie bokningar

Boo Gård
Vi har våra ordinarie tider fram till och med 18 december
Från och med torsdag 12 januari har vi våra ordinarie bokningar

Jensen Sickla
Vi har våra ordinarie tider fram till och med söndag 18 december
Från och med måndag 9 januari har vi våra ordinarie bokningar

Chefstränare sökes till Nacka GF
2022-07-04 09:23

Nacka GF söker Chefstränare för flicksektionen (från 11 år) med särskilt fokus på grupper som tävlar på riksstegens högre nivåer samt USM.

 

Initialt kommer du att fokusera på den grupp som nu tävlar och tränar på nivå 2 och USM med förhoppning om ett framtida JSM. Som chefstränare ansvarar du för att tydliggöra och kommunicera gruppens mål samt att säkerställa att hela gruppen gemensamt strävar efter att uppnå målen. Tillsammans med tränarteamet ansvarar du för att göra planeringen för terminen, året och på längre sikt.

 

För att Nacka Gymnastikförening långsiktigt ska kunna erbjuda truppgymnastik på denna höga nivå behöver vi säkerställa att yngre lag som idag tävlar föreningstävlingar lokalt tränar ”på rätt saker” (teknik, rörelsemönster, träningsvariation etc), allt för att ge varje gymnast verktygen att nå dennes fulla potential. I detta mer strategiska arbete ser vi dig som en viktig
del.

 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
P14/15, 18/03 16:03 
P15/16, 18/03 16:03 
M15VIT, 18/03 16:02 
M15ROSA, 18/03 16:02 
M14LILA, 18/03 16:01 
M15LILA, 18/03 16:01 
 
Föreningskläder