SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Anmälan

Du som vill anmäla dig eller ditt barn till våra gymnastikgrupper, fyller i anmälan nedan. Detta gäller även dig som vill bli ledare eller du som vill bli stödmedlem.

  

Detta gäller när du står i vår kö:

Att stå i vår kö innebär INTE att du får en köplats utan det är en intresseanmälan och när tillfälle ges släpper vi platserna och det är först till kvarn som gäller.

Var noga med att ange rätt mailadress när du anmäler ditt barn eftersom vi endast kallar barnet via mail.

OBS VIKTIGT! Undvik mejladresser till arbetsplatsen. Vi vet att föräldrar byter jobb och då glömmer att meddela oss detta. Det innebär att ditt barn kan missa erbjudande om plats. Anmälan tas automatiskt bort efter 3 år och önskar man då fortfarande att stå i vår kö får man göra en ny anmälan.

 

  

Vill du hjälpa till?

Den största anledningen till att vi har en kö är att det fattas ledare och lokaler. Just du kan hjälpa barnen genom att bli ledare.

 

Huvudtränare:

Att vara huvudtränare för våra BASgrupper innebär att man lär sig vårt registersystem sportadmin och att man tar närvaro och gör utskick via denna. Vidare så hjälper vi er med träningsplaneringar de första 2 åren. Ditt barn får givetvis förtur när du anmäler dig.

 

Hjälptränare:

Som hjälptränare hjälper du huvudränaren med alla de sysslor som du blir ålagd. Det kan vara allt från att ledsaga barn till toaletten, passa vid stationer och se till att ni har en lugn och harmonisk träningsmiljö. Ditt barn får givetvis förtur när du anmäler dig.

  

Vill du veta mer om vår kö? Klicka här

  

Vill du anmäla ditt barn? Klicka här

 

Vill du bli ledare? Klicka här  

 

Vill du bli lagledare/kassör? https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={389ADC60-A1EB-4FC0-8196-570C0765286B

 

 

 
Föreningskläder