SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Mer info om vår kö
  
Väntetid 
Kölistan är tyvärr lång men vi gör vårt yttersta för att så många som möjligt skall få träna med oss men kan tyvärr aldrig garantera en plats. När man anmäler sig så är det en intresseanmälan och man får ej en köplats. Så fort vi har platser öppnas anmälningen upp på vår hemsida och det kommer ett mail när detta sker. Om ni råkar byta mailadress är det av yttersta vikt att ni mailar in till kansli@nackagf.se och meddelar detta annars går ni miste om våra utskick.
 
Byte från annan förening
Aktiva gymnaster som vill byta från annan förening ska uppfylla de kunskapskrav som grupppen har. Man får börja i mån av plats och efter provträning. Mejla även kansli@nackagf.se och beskriv vad barnet kör på för nivå.  
Om man som förälder är beredd att bli tränare eller aktiv i styrelsen har man förtur till plats.
 
Vill du hjälpa till? 
Du kan hjälpa barnen och oss genom att bli gymnastikledare! Kanske har du ett förflutet som gymnast. Kanske är du ung och aktiv gymnast. Kanske är du intresserad av gymnastik och känner dig mogen att ta hand om en grupp barn. Alla behövs och tillsammans kompletterar vi varandra!
Men vi uppskattar om du tänker till en extra gång innan du anmäler dig som ledare. Då slipper vi besvära dig med telefonsamtal.
 
Fördelar med att bli ledare:
* Du får förtur för ditt eget barn. 
* Om du vill vara huvudledare finns det möjlighet till handledning av erfarna tränare.
* Du erbjuds kontinuerligt utbildning. 
* Förutom roliga träningspass får du vara med på uppvisningar, tävlingar, läger och planeringsdagar. 
* Du kan påverka föreningens verksamhet.
 
 
Föreningskläder