SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Chefstränare sökes till Nacka GF
2022-07-04 09:23

Nacka GF söker Chefstränare för flicksektionen (från 11 år) med särskilt fokus på grupper som tävlar på riksstegens högre nivåer samt USM.

 

Initialt kommer du att fokusera på den grupp som nu tävlar och tränar på nivå 2 och USM med förhoppning om ett framtida JSM. Som chefstränare ansvarar du för att tydliggöra och kommunicera gruppens mål samt att säkerställa att hela gruppen gemensamt strävar efter att uppnå målen. Tillsammans med tränarteamet ansvarar du för att göra planeringen för terminen, året och på längre sikt.

 

För att Nacka Gymnastikförening långsiktigt ska kunna erbjuda truppgymnastik på denna höga nivå behöver vi säkerställa att yngre lag som idag tävlar föreningstävlingar lokalt tränar ”på rätt saker” (teknik, rörelsemönster, träningsvariation etc), allt för att ge varje gymnast verktygen att nå dennes fulla potential. I detta mer strategiska arbete ser vi dig som en viktig
del.

 

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här

 
Föreningskläder