SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Skärpta allmänna råd i Stockholm
2020-10-29 19:01

Från gymnastikförbundet:
Folkhälsomyndigheten har i samråd med smittskyddsläkaren i regionerna Stockholm, Östergötland och Västra Götaland fattat beslut om skärpta allmänna råd. 

Med anledning av dessa regionala allmänna råd, som gäller alla som vistas i Stockholm, Östergötland och Västra Götaland, rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i länen ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november. Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus. 


Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.


Nacka GF:
För Nacka GF betyder det att majoriteten av våra grupper faller inom ramen för ”undantaget” ovan och därmed kan fortsätta med sina träningar enligt tidigare ”coronainstruktioner”. Vi tittar på tänkbara lösningar för de grupper som helt eller delvis består av gymnaster födda 2004 och tidigare och vi kommer att ta dialogen med dessa grupper separat.


Ledare födda 2004 och tidigare kan fortsätta som vanligt, viktigt är dock att huvudledare planerar så att ni inte är för många ledare på träningen. I grupper från 10 år och uppåt ska det i normalfallet räcka med max 3 ledare per träningstillfälle. Kom ihåg att planera träningen så att ni undviker övningar med passning.


Vi vill återigen påminna om att att du/ni:

  • Stannar hemma om du känner dig minsta förkyld
  • Stannar hemma enligt folkhälsomyndighetens anvisningar om du varit förkyld
  • Stannar hemma om någon i familjen har Covid-19 även om du är symptomfri
  • Använder handsprit och yt-desinficering som finns i förråden i hallarna. Kom ihåg att ställa tillbaka efter träningen (annars hamnar vårt material i skolans förråd)
  • Torkar av redskapen efter träningspassets slut

    Ta hand om er!

Styrelse och kansli


Nyhetsarkiv
STADIUM KLÄDER2022-04-26 16:05
NACKA GYMNASTIKFÖRENING2022-03-18 16:08
Styrelse 2021/20222021-06-10 07:42
 
Föreningskläder