SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Gymnastikförbundets utbildningar
Vi tycker det är fantastiskt roligt att intresset att utbilda sig via Gymnastikförbundet Öst är så stort bland alla våra tränare. 

För att förbättra hanteringen av de utbildningsönskemål som kommer in har vi nu skapat anmälningsformulär som du som vill utbilda dig fyller i. Innan du fyller i formuläret går du in på Gymnastikförbundets utbildningskalender  och tar reda på datum för utbildningen. För fysiska utbildningar söker du  utbildningar inom region öst.

Anmälningsforumlär: Åldersanpassad träning barn och unga

Åldersanpassad träning för barn och unga är en ny utbildning som kommer att bli obligatorisk att gå innan man går Truppgymnastik A. Under våren -21 vill vi att alla som är bokade på Trupp Basic går denna kurs först. 

Kursen kommer också att vara obligatorisk för samtliga som vill gå någon av gymnastikförbundets nya kurser Truppgymnastik A, B C etc. Dessa kurser lanseras hösten -21 så det kan vara en god idé att passa på och gå "åldersanpassad träning barn och unga" nu under våren 2021. 
 
Föreningskläder