SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
COVID-19
2021-02-18 08:42
Hej gymnaster, föräldrar och ledare,

Tack för att ni i dessa tider ställer om, håller i, håller ut, är flexibla och förstående!

Följande gäller kring våra träningar:

- Stanna hemma om du känner dig minsta förkyld

- Stanna hemma enligt folkhälsomyndighetens anvisningar om du varit förkyld

- Stanna hemma om någon i familjen har Covid-19 även om du är symptomfri

- Stanna hemma om det finns misstänkt Covid-19 smitta i familjen, invänta negativt provsvar 

- Använd handsprit och yt-desinficering som finns i förråden i hallarna. Kom ihåg att ställa tillbaka efter träningen

- Torka av redskapen efter träningspassets slut 

Gymnastikförbundets Covid-19 samlingssida 

Nacka VårCup 2021
2021-02-09 09:07
23-25 april klass 3-8
2 maj klass 9

Anmälan är nu öppen. 

Förutsatt att vi kan genomföra tävlingen som planerat kommer vi att hålla oss till de restriktioner som då är gällande. 

I dagsläget finns en rekommendation från gymnastikförbundet att inte hålla tävlingar där lag som normalt inte tränar tillsammans möts i hallen. Denna rekommendation måste ändras för att vi skall kunna genomföra tävlingen enligt plan. Vi håller tummarna.Nytt system för utbildningar 2021
2021-01-04 09:44
Träningslära och ledarskap ersätter Teori steg 1-3

Den 1 januari 2021 lanserar Gymnastikförbundet helt nya kurser i träningslära och ledarskap. Dessa ersätter nuvarande teorikurser (steg 1-3). Period för konvertering är den 1 januari-31 juli 2021.

Exakt vilken av de digitala konverteringsutbildningar just du skall gå beror på vilka teorikurser du har gått och när. Därför läser du först noga igenom gymnastikförbundets "lathund" för konvertering och går vidare till den anmälningslänk som gäller dig. Länk till "lathund"


Du anmäler dig själv på kursen men uppger Nacka GF som fakturamottagare (länkar till anmälningssidor finns i "lathunden"):


I anmälningsformuläret: Kom ihåg att skriva ut hela föreningsnamnet i sökrutan "välj organisation" - dvs Nacka Gymnastikförening. 


Organisation: Nacka Gymnastikförening
Postadress: Carle, Duvnäsvägen 42, 13150 Saltsjö Duvnäs
E-post för faktura: kansli@nackagf.se (viktigt att adressen skrivs in korrekt)
Organisationsnr: 814000-7777


Mer information om nya utbildningar och hur du konverterar gamla kurser.Ny rutin VT 2021 - Avklarad utbildning
2020-11-13 10:40
Under 2020 införde vi en ny rutin när ni ledare ville anmäla er till utbildning. Denna rutin har visat sig vara mycket väl fungerande rent administrativt. Nu tar vi nästa steg: när ni gått er utbildning samt lämnat in eventuella hemuppgifter fyller ni i bifogat formulär. 

Vi skickar väldigt många ledare på utbildning och det är tidskrävande att följa upp dessa med Gymnastikförbundet Öst (det kan ta ett tag innan förbundets listor uppdateras). Om vi vet att ni genomgått utbildning samt lämnat in hemuppgifter blir det lättare för oss att följa upp hos förbundet så att ni får era licenser i ordning. 

Tack för hjälpen!

Här anmäler vilken utbildning du har gått.
Ny rutin VT 2021 - deltagande på tävling
2020-11-13 10:38
När du anmält laget till en tävling (förenings, region så väl som riks) fyller du i formuläret i länken nedan och skickar in till kansliet. På så sätt hjälper ni oss att få en överblick hur många lag som tävlar.

Tack för hjälpen!

Här anmäler du som ledare vilka tävlingar ni ska tävla under terminen.
Skärpta allmänna råd i Stockholm
2020-10-29 19:01

Från gymnastikförbundet:
Folkhälsomyndigheten har i samråd med smittskyddsläkaren i regionerna Stockholm, Östergötland och Västra Götaland fattat beslut om skärpta allmänna råd. 

Med anledning av dessa regionala allmänna råd, som gäller alla som vistas i Stockholm, Östergötland och Västra Götaland, rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i länen ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november. Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus. 


Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.


Nacka GF:
För Nacka GF betyder det att majoriteten av våra grupper faller inom ramen för ”undantaget” ovan och därmed kan fortsätta med sina träningar enligt tidigare ”coronainstruktioner”. Vi tittar på tänkbara lösningar för de grupper som helt eller delvis består av gymnaster födda 2004 och tidigare och vi kommer att ta dialogen med dessa grupper separat.


Ledare födda 2004 och tidigare kan fortsätta som vanligt, viktigt är dock att huvudledare planerar så att ni inte är för många ledare på träningen. I grupper från 10 år och uppåt ska det i normalfallet räcka med max 3 ledare per träningstillfälle. Kom ihåg att planera träningen så att ni undviker övningar med passning.


Vi vill återigen påminna om att att du/ni:

  • Stannar hemma om du känner dig minsta förkyld
  • Stannar hemma enligt folkhälsomyndighetens anvisningar om du varit förkyld
  • Stannar hemma om någon i familjen har Covid-19 även om du är symptomfri
  • Använder handsprit och yt-desinficering som finns i förråden i hallarna. Kom ihåg att ställa tillbaka efter träningen (annars hamnar vårt material i skolans förråd)
  • Torkar av redskapen efter träningspassets slut

    Ta hand om er!

Styrelse och kansli

Ladda ner Medlemsappen
Ladda ner Ledarappen
Nyheter från våra grupper
M14BAS, 27/09 12:38 
M13BAS, 27/09 12:37 
M11BAS, 27/09 12:36 
P2, 12/03 09:32 
M1, 12/03 09:30 
BASP3, 11/03 14:35 
 
Föreningskläder