Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Gymnastikförening
Nacka Gymnastikförening bildades 1947. Föreningen bedriver truppgymnastik för pojkar och flickor och har barn-, träning- och tävlingsgrupper. I truppgymnastik tränar man matta, hopp och fristående.

 

Vi är en ideell förening med omkring 1000 medlemmar. Gymnasterna är  indelade i olika grupper efter ålder och kunskap. Vi har aktiva från 6 år och upp i vuxen ålder. Vi tränar i Sickla Gymnastikhall, Björknäs Sporthall samt Björknäs Gymnastiksal.


Föreningen växer och vi söker fler ledare till våra tränings såväl som tävlingstrupper. Är du intresserad så är du välkommen att meila till kansli@nackagf.se och berätta mer om dig själv!


Beijer Tech - Sponsring
2018-10-10 11:29
Vi vill skicka ett stort tack till Beijer Tech som med sin sponsring har möjliggjort ett köp av ansatsklossar till nya Myrsjöhallen.

Om det finns andra företag som är intresserade av att sponsra oss, hör av er till: kansli@nackagf.se

Hälsningar,

Styrelsen

Träningen i full gång i Myrsjös nya sporthall!
2018-09-10 11:58
Nu är vi i full gång med alla grupper och det flyter på bra i den nya hallen i Myrsjö. Vi inväntar ytterligare redskap och hoppas att det levereras inom en snar framtid. Den nya hallen har möjliggjort en uppstart av 7 nya grupper vilket vi är otroligt glada för då det har inneburit att vår kö känns lite lättare. Kön är fortfarande lång men vi jobbar på högtryck med att få plats med så många som möjligt.
Hjärtligt välkomna på årsmöte den 15/3 2018
2018-02-18 09:58
Den 15/3 har vi årsmöte kl 19.00 i Ringparkstugan, Saltsjö-Duvnäs. Ni som känner att ni har tid och vill engagera er hos oss är hjärtligt välkomna att höra av er till kansli@nackagf.se. 

Med vänlig hälsning, 
Styrelsen
Februarishow-en hit!
2018-02-06 09:02

Igår 17/2, hölls den årliga uppvisningen i Nacka GF. En show i melodifestivalens anda där olika grupper representerade olika år, allt från -70 talet och fram till nutid. Tiina och Thomas (föräldrar i P1) var konferencierer och bjöd på både sång och dans.  Tack alla gymnaster och ledare för ert engagemang och en färgsprakande show med massor av härlig gympa. 


Vi vill passa på att tacka alla föräldrar och barn i P1 (pojktrupp 1) för ett väl genomfört arrangemang. Ni har satt ribban högt för nästa års uppvisning.


Med vänlig hälsning, 


Styrelsen

Nya medlemmar till styrelsen 30/3 2017
2017-03-31 09:59
Igår på styrelsemötet valdes Katrin Ludvigsson, Emma Stenholm och Johanna Lidell till ordinarie ledamöter och Charlotta de Jong och Ronnie Lans till suppleanter. Vi önskar er hjärtligt välkomna till Nacka GF styrelse. 

Avgick gjorde Annette Lingbert (sekreterare) , Stina Annonsen (kassör), Ulrika Hammarbäck, Jennie Schrörderheim och Jon Alberyd. Tusen tack för er tid och engagemang!

Styrelsen 2017

Kjell Strand - Ordförande
Lena Sånnell - Vice Ordförande
Terese Loon - Ordinarie Ledamot
Lennart Gustafsson - Ordinarie Ledamot
Katrin Ludvigsson - Ordinarie Ledamot
Johanna Lidell - Ordinarie Ledamot
Emma Stenholm - Ordinarie Ledamot

Ida Mattsson - Suppleant
Charlotta de Jong - Suppleant
Ronnie Lans - Suppleant

Revisorer

Karin Gotthard - Ordinarie
Ewa Bhure Gidlöf - Suppleant

Val av sekreterare och kassör kommer att göras på det första styrelsemötet 5/4.Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
Föreningskläder