SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Klädesansvarig Stadium Nacka GF

Caroline Lundberg, carolinelundberg@outlook.com

 

Dräktansvarig flickor M,BAS och vissa F Grupper (utlåning vid tävling)

Johanna Lidell, johanna@nackagf.se

 

Gymnsterna lånar dräkt och köper själva vanliga tights som slutar vid ankeln på HM, Kapphal eller liknande. 

Kläder

 

De kläder våra gymnaster använder sig av är dels gymnastikdräkter för träning respektive för tävlingar och uppvisningar och dels överdragskläder (overaller) likaså för träning respektive för tävlingar och uppvisningar. Om man tillhör M och BAS blocket så väljer man själv om man vill köpa föreningskläder eller ej. Vi vill bara göra er uppmärksamma på att möjligheten finns. Tävlingslagen får en lista på vad som ska inhandlas, oftast av sina tränare men det finns en rekommendation från kansliet lite längre ned i informationen.

 

VERASPORT:

 

Tillhör man ett tävlingslag så står man för köp av tävlingsdräkt, träningsdräkt och defileringsjacka själv. Tävlingsdräkter och trikåer köper ni in från Vera Sport och för att komma in på Nacka GFs föreningssida skapar ni ett konto. OBSERVERA! Var alltid ute i god tid för det tar ca 8 veckor att få sina kläder hos Verasport.

 

 

UTLÅNING AV TÄVLINGSDRÄKTER M OCH BAS BLOCK:

 

M, BAS och vissa delar av F blocket får låna dräkter vid tävling. Detta organiseras av tränarna som tar kontakt med johanna@nackagf.se

 

STADIUM:

 

Nacka GF har nu ingått ett avtal med teamsales Stadium vilket innebär att vi har en egen sida hos Stadium där vi kan köpa träningskläder och defileringsjackal med Nacka GF tryck. Vi är väldigt stolta över utbudet och har kunnat hålla nere priserna. Man kan göra individuella köp men även gruppbeställningar. Då är det bra om en förälder/tränare gör beställningen och står för insamling av pengar. Oavsett vilket lag man går i och på vilken nivå man befinner sig rekommenderar vi varmt att man köper något Nacka GF plagg. Det är alltid lite extra kul att ha kläder med en föreningslogga på.

 

Om man beställer defileringsjackan utan huva går det att göra direkt via teamsales men om man ska ha den med huva går alla beställnigar via Caroline Lundberg som klädesavsvarig i klubben. carolinelundberg@outlook.com Man betalar med Swish när man hämtar hos Caroline. Swishnummer 1235514187, Nacka GF.

 

Vill man ha vårt tryck på ytterjackorna måste ni göra en enskild eller gruppbeställning via Caroline. Det broderas då in "Nacka GF" på ärmen. 

 

TÄVLINGSLAGEN

 

Lista på vilka kläder de olika grupperna förväntas ha skickas vanligtvis ut från kansliet alternativt ledarna vid terminsstart. Den brukar se ut ungefär så här:

 

Flickor:

 

Defileringsjacka ( ta reda på vilken jacka som gäller för ditt lag)

Tävlingsdräkt ( Verasport )

Lycratights ( Verasport )

Om ni är inne via en webbläsare så hittar ni Verasport i en banner i högerkanten. Klicka på den så kommer ni in på Verasports hemsida. Ni måste ha ett konto. Beskrivning finns under rubriken kläder.

 

Pojkar:

 

Defileringsjacka ( ta reda på vilken jacka som gäller för ditt lag)

Tävlingsdräkt ( kontakta tränarna )

Tävlingsbyxa ( beställs av Jannicke, jannicke@nackagf.se

 

När man tillhör en tävlingsgrupp är detta extra viktigt då man alltid defilerar i Nacka GF:S kläder. Det kan tillkomma specifika förträningskläder men det är upp till varje lag vad man väljer. Kontrollera alltid detta med huvudtränarna/huvudtränaren för gruppen.

 

KÖP OCH SÄLJ:

 

Begagnade kläder kan ni köpa och sälja under "köp och sälj" här på hemsidan.

Sponsring av kläder och material

Nu går det bra att sponsra oss i Nacka GF.  Vi är i ständigt behov av redskap och träningskläder till våra tränare. Vi har utarbetat olika paket och om ni är intresserade, kontakta Jannicke Carle via kansli@nackagf.se.

 
 
Föreningskläder