SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
Klädesansvarig Nacka GF!
Lotta de Jong 
Kläder


De kläder våra gymnaster använder sig av är dels gymnastikdräkter för träning respektive för tävlingar och uppvisningar och dels överdragskläder (overaller) likaså för träning respektive för tävlingar och uppvisningar.


Tillhör man ett tävlingslag så står för köp av tävlingsdräkt, träningsdräkt och overall själv. 

Tävlingsdräkter, trikåer och förträningsdräkter köper vi in från Vera Sport och för att komma in på Nacka GFs föreningssida skapar ni ett konto.


BAS blocket får låna dräkter vid tävling på kansliet.


Nacka GF har nu ingått ett avtal med teamsales Stadium vilket innebär att vi har en egen sida hos Stadium där vi kan köpa träningskläder och tävlingsoverall med Nacka GF tryck. Vi är väldigt stolta över utbudet och har kunnat hålla nere priserna. Man kan göra individuella köp men även gruppbeställningar. Då är det bra om en förälder/tränare gör beställningen och står för insamling av pengar.


Lista på vilka kläder de olika grupperna förväntas ha skickas vanligtvis ut från kansliet alternativt ledarna vid terminsstart. När man tillhör en tävlingsgrupp är detta extra viktigt då man alltid defilerar i Nacka GF:S kläder.


Begagnade kläder kan köpas och säljas på två ställen, dels via hemsidan under "köp och sälj"och på Facebook har vi även startat en Second Hand sida som vi vill uppmana så många som möjligt att följa, Nacka GF Second Hand

Sponsring av kläder och material
Nu går det bra att sponsra oss i Nacka GF.  Vi är i ständigt behov av redskap och träningskläder till våra tränare. Vi har utarbetat olika paket och om ni är intresserade, kontakta Jannicke Carle eller Lotta de Jong via kansli@nackagf.se.

 
Föreningskläder