SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Nacka Gymnastikförening
STADIUM

 

Nacka GF har nu ingått ett avtal med teamsales Stadium vilket innebär att vi har en egen sida hos Stadium där vi kan köpa träningskläder och defileringsjacka med Nacka GF tryck. Vi är väldigt stolta över utbudet och för att vi har kunnat hålla nere priserna. Man kan göra individuella köp men även gruppbeställningar. Då är det bra om en förälder/tränare gör beställningen och står för insamling av pengar. Oavsett vilket lag man går i och på vilken nivå man befinner sig rekommenderar vi varmt att man köper något Nacka GF plagg. Det är alltid lite extra kul att ha kläder med en föreningslogga på för att på så sätt känna både grupp och föreningstillhörighet.

 

Vi vill också passa på att rekommendera att INTE sätta initialer på kläderna då vi alltid förespråkar att man försöker sälja begagnade kläder på vår köp och sälj sida där man kan sälja alla föreningskläder som barnen har vuxit ur. Fliken KÖP OCH SÄLJ ligger under KLÄDER.

 

Länk Stadium föreningssida:

https://www.stadium.se/foreningar/1499945

 

Om ni vill beställa defileringsjackan med huva (som är på väg att utgå) görs detta via Caroline Lundberg och ni betalar via swish 123 551 4187

Caroline Lundberg är klädesavsvarig i klubben. carolinelundberg@outlook.com

 

Stöd oss genom dina övriga inköp på Stadium (obs påverkar inte din egen Stadium bonus):

- Logga in på din sida på Stadiums hemsida (ej appen)

- välj "stöd förening" i menylisten

- sök Nacka Gymnastikförening

- välj sektion "gymnastik"

- välj "butikskort sickla" som lag (funktionen fördelning per lag ej aktiv - bonusen går till att investera i framförallt tränarkläder).

 

Tack för ditt bidrag!

Ny hoodie

Nu har vi uppdaterat våran Nacka GF sida hos Stadium. Ni loggar in via länken här under: https://www.stadium.se/foreningar/1499945

Det går även bra att logga in via bannern längst upp till höger.

 

Nytt för säsongen är vår fina hoodie som finns i junior 319 kr, dam och herr 359 kr. Den är något liten i storleken så ta gärna en storlek större än det ni brukar ha.

 

Klädansvarig Nacka GF Caroline Lundberg, carolinelundberg@outlook.com

DEFILERINGSJACKA VUXEN 479KR JUNIOR 399KR
 
LÅNGÄRMAD TRÖJA JUNIOR 319 KR
 
SHORTS JUNIOR 239 KR
 
HOTPANTS JUNIOR 189 KR
 
LÅNGÄRMAD TRÖJA DAM 359 KR
 
HOTPANTS DAM 239 KR
 
LÅNGÄRMAD TRÖJA HERR 359 KR
 
SHORTS HERR 279 KR
 
RYGGSÄCK 239KR
 
GYMPAPÅSE 100KR
 
 
Föreningskläder