Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Mer info om vår kö
Till barngrupper erbjuds man plats 1 (en) gång. Tackar man nej kan man få ny kötid fr o m det datum man har tackat nej. Man får prova 1 (en) gång, sedan faktureras man avgift.  

Aktiva gymnaster som vill byta från annan förening ska uppfylla de kunskapskrav som grupppen har. Man får börja i mån av plats och efter provträning. Mejla även kansli@nackagf.se och beskriv vad barnet kör på för nivå.  
Om man som förälder är beredd att bli tränare eller aktiv i styrelsen har man förtur till plats.
  
Väntetid 
Kölistan är tyvärr lång men vi gör vårt yttersta för att så många som möjligt skall få träna med oss men kan tyvärr aldrig garantera en plats. Väntetiden varierar beroende på det antal ledare vi har, gruppernas sammansättning och halltider. Vi har ingen möjlighet att kunna ange exakt kötid, men vanligt är att man står i kö minst 1 år men oftast längre. 
 
Vill du hjälpa till? 
Du kan hjälpa barnen och oss genom att bli gymnastikledare! Kanske har du ett förflutet som gymnast. Kanske är du ung och aktiv gymnast. Kanske är du intresserad av gymnastik och känner dig mogen att ta hand om en grupp barn. Alla behövs och tillsammans kompletterar vi varandra!
Men vi uppskattar om du tänker till en extra gång innan du anmäler dig som ledare. Då slipper vi besvära dig med telefonsamtal.
 
Fördelar med att bli ledare:
* Du får förtur för ditt eget barn. 
* Om du vill vara huvudledare finns det möjlighet till handledning av erfarna tränare.
* Du erbjuds kontinuerligt utbildning. 
* Förutom roliga träningspass får du vara med på uppvisningar, tävlingar, läger och planeringsdagar. 
* Du kan påverka föreningens verksamhet.
 Du som vill bli ledare Klicka här och anmäl ditt intresse, men fyll även i en anmälan för ditt barn!
 
Föreningskläder