Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Nacka Gymnastikförening
Max 8 personer vid allmänna sammankomster från 24 november
2020-11-16 17:42
Gymnastikförbundet avvaktar fortfarande FHMs besked kring träning för unga (med tanke på beslut om att allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare ska förbjudas från och med den 24 november).

Tills vi får besked från Riksidrottsförbundet och Gymnastikförbundet håller vi oss till de riktlinjer som kommunicerades i och med del skärpta allmänna råden:

Med anledning av de skärpta allmänna råden, som gäller alla som vistas i Stockholm, Östergötland och Västra Götaland, rekommenderar Gymnastikförbundet att föreningar i länen ställer in alla träningar, läger och tävlingar fram till och med den 19 november (nu förlängt till 13 december). Detta gäller all verksamhet både inomhus och utomhus. Träningar för barn och ungdomar födda 2005 eller senare kan dock genomföras, men då bör man undvika övningar med passning, då fysisk kontakt ska undvikas.

Nacka GF:
För Nacka GF betyder det att majoriteten av våra grupper faller inom ramen för ”undantaget” ovan och därmed kan fortsätta med sina träningar enligt tidigare ”coronainstruktioner”.

Ledare födda 2004 och tidigare kan fortsätta som vanligt, viktigt är dock att huvudledare planerar så att ni inte är för många ledare på träningen. I grupper från 10 år och uppåt ska det i normalfallet räcka med max 3 ledare per träningstillfälle. Kom ihåg att planera träningen så att ni undviker övningar med passning.

Vi påminner om att ni:
- Stannar hemma om du känner dig minsta förkyld
- Stannar hemma enligt folkhälsomyndighetens anvisningar om du varit förkyld
- Stannar hemma om någon i familjen har Covid-19 även om du är symptomfri
- Använder handsprit och yt-desinficering som finns i förråden i hallarna. Kom ihåg att ställa tillbaka efter träningen (annars hamnar vårt material i skolans förråd)
- Torkar av redskapen efter träningspassets slutNyhetsarkiv
 
Föreningskläder